Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛   احیا یاوری، مجری طرح «سامانه موقعیت یاب زمین پایه» و برگزیده سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی،  گفت: موقعیت یابی، ناوبری و زمان سنجی از نیازهای دیرین بشری و یکی از ارکان جوامع اطلاعاتی آینده به شمار می رود.

وی افزود: برای پاسخگویی به این نیاز سامانه های مختلفی از جمله سامانه های زمین پایه مانند  «OMEGA و Loran-c» و سامانه های فضا پایه نظیر «GOLANS، GPS، IRNSS Beidou» توسعه داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یاوری با بیان اینکه سامانه موقعیت یابی Loran-c و نسخه بهبود یافته آن امروزه به عنوان یک سامانه محلی در بسیاری از کشورهای جهان تعبیه شده و به کاربران محلی خدمات ارائه می کند، گفت: طرح ما به عنوان بومی سازی فناوری و ایجاد یک سامانه موقعیت یابی، ناوبری و زمان سنجی  ملی برای ایران تدوین شده است. این طرح تمامی فناوری های لازم از جمله فرستنده، گیرنده، سامانه های کنترل، شبیه سازی و طراحی را دارد.

وی با بیان اینکه این طرح برای اولین بار در ایران انجام شده است، عنوان کرد: از نتایج این طرح می توان به ساخت یک فرستنده رادیویی با دو نوع فناوری، سوئیچینگ پانزده کیلوواتی و یک مگاواتی، شبیه ساز سیگنال eLoran  اشاره کرد.

این محقق افزود: همچنین طراحی نیم موج با ماژول پایه چهارصد آمپری قابل موازی سازی برای ساخت فرستنده تا چهار مگاوات، پژوهش و ساخت گیرنده و آنتن های گیرنده و ... از جمله نتایج این طرح به شمار می روند.

وی با تاکید بر اینکه این طرح می تواند جایگزین مناسبی برای «جی پی اس» شود، افزود:  بدین واسطه می توانیم به «جی پی اس» وابسته نباشیم و خدمات اصلی کشور را با سیستم بومی ارائه کنیم.

یاوری گفت: فرستنده این سامانه ای که طراحی کرده ایم بر خلاف مکان یاب های فعلی در فضا نیست و روی زمین قرار می گیرد.

مجری طرح با اشاره به مزیت سامانه موقعیت یاب زمین پایه افزود: این سامانه مقاوم در برابر اختلالات و شرایط جوی است و در هر شرایطی سرویس مطمئنی ارائه می کند.

وی خاطر نشان کرد: «جی پی اس» های فعلی که به عنوان سامانه موقعیت یابی کنونی به کار می روند آسیب پذیر هستند و در شرایط آب و هوایی ممکن است نتوانیم از آنها سرویس بگیریم.

یاوری با بیان اینکه مردم و بخش های مختلفی همچون مخابرات، نیرو، راه و ترابری، نظامی و ... مخاطبان این طرح هستند، خاطر نشان کرد: در حال حاضر این فناوری تکمیل شده و در صدد هستیم آن را در چند نقطه از کشور نصب کنیم.

 طرح سامانه موقعیت یاب زمین موفق به کسب رتبه اول پژوهش های کاربردی در گروه تخصصی برق و کامپیوتر سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی شد. سازمان مجری این طرح دانشگاه صنعتی مالک اشتر است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۱۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فرهنگ آنا، در ادامه تور رسانه‌ای قوه قضائیه به روستای سهیلی قشم رفتیم، روستایی که به روایتی پرگردشگرترین روستای ایران است و چند نفر از ریش‌سفیدان این روستا از کسانی بودند که سندهای رفسنجان داشتند و حالا در انتظار اسناد جدیدشان بودند.

مهدوی دادستان قشم با حضور در این روستا درخصوص ای پرونده در جمع خبرنگاران گفت: سال ۱۳۵۱ فردی به نام سیدمحمود علم الهدی فرزند سید شفیع از دفترخانه اسناد رفسنجان به قشم می‌آید و بیش از ۷هزار سند به میزان ۲۴۰۰ هکتار به مردم می‌دهد. سندهایی که مربوط به زمین‌های مسکونی، زراعی و نخلستان بوده. اما وضعیت ثبتی و حدود اربعه مشخصی نداشته و این ماجرا اختلافات زیادی به وجود آورد. بعد از نیم قرن جلساتی برگزار شد و در نتیجه قرارگاهی به عنوان ساماندهی اسناد رفسنجان تشکیل شد.

وی با اشاره قه ترکیب اعضای این قرارگاه گفت: دادگستری شهرستان، منطقه آزاد قشم، اداره ثبت اسناد، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی نمایندگانی در این قرارگاه داشتند. بعد از جلسه‌های مختلف شرکت‌هایی برای بررسی دقیق این زمین‌ها انتخاب شدند و در نهایت کارشناسان دادگستری بعد از بررسی و مشخص کردن حدود اربعه نتایج را در اختیار قرارگاه قرار می‌دادند. همه هزینه‌های مربوط به این تعویض سند را نیز قرارگاه پرداخت کرد، این ماموریت ادامه دارد و تلاش می‌کنیم این ۲۴۰۰ هکتار را سریع‌تر تعیین تکلیف کنیم.

وی افزود: تاکنون ۵۰ سند جدید صادر شده و شرکت‌های مختلف پس از جانمایی، تحقیقات میدانی و تفسیر نقشه‌های هوایی اطلاعات را در اختیار کارشناسان قرار می‌دادند و سپس آنجا نیز بررسی‌ها انجام شد. تاکنون اکثر پرونده‌ها بدون مشکلی برطرف شده است. ما از افرادی که هنوز زنده هستند شروع کردیم که بتوانیم سندهایشان را به روز کنیم. منطقه آزاد قشم به نمایندگی از دولت به این قرارگاه ورود کرد و تمام هزینه‌ها را برعهده گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران
  • اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد
  • بازدید رئیس رسانه ملی از طرح سامانه گرمسیری مهران
  • ویدیو/ قرار بود «عراق» جایگزین «رواندا» باشد!
  • وعده‌های مالیاتی برای رام کردن اسب سرکش اجاره‌بها
  • سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • بوستان رازی به محیط ویژه برای نوجوانان تبدیل می شود